dearboyfriend

heyy . hi . hello .
goodmorning , baru lepas hujan kutt so ade pelangi :)
err . okayy . sit down properly hear my story . sayangg . you tahu takk . hari hari saya menangis sebab awak . saya tak rase awak sayangkan saya , saya tak rase yang awak sukakan saya . saya bagaikan tiada tempat langsung dalam hati awak . saya memang rase tak dipedulikan langsung tahu . so , memang semalam saya down gilee lah tapi dalam macam tuh , saya still akan berkate okay , it's okay , takpelahh sebab saya nak awak happy . saya tak akan pernah menghalang awak utk pergi ke mana dengan siapa , bukan hak saya . kan ? memang kadang-kadang saya terasa gile dengan awak tapi , awak sedar tak ? saya memang akan okay bila awak tanye kenape sebab saya taknak lahh kasi tahu awak ape yang saya rase . segan lahhh . nanti awak pk saya mengade-ngade , gedik , manje sangat --' semalam setiap moment saya menangis , i dont know why . lagi lagi masa awak text then awak kate maybe awak tak layak jadi bf saya sebab awak langsung tak ada mase utk saya . ohh gosh , awak tahu tak macam mane downnye saya semalam disebabkan text awak tuh ? please jangan cakap macamtuhh , act saya yang lebih tak layak utk awak . sumpahh :'(
omeyy , awak tahu takk , saya berubahhh mendadak gitu je demi awakk ,saya tak smoke , saya tak enjoy sana sini dahh , tak keluar dengan lelaki laen pun ! hrgailahh saya pleasee , saya just nak rase dhargai . memang saya ralat gle semalam tak keluar then tak dapat nak jumpe mu tahu takk . rindu gile kuttt :( maybe that's why i'm crying every moment --' sumpahh i miss you omeyy . kalau dulu , setiap malam kita skype then awak akan nyanyikan lagu sampai saya tertidur . sekarang saya paham yang ayah awak pakai laptop kann . but i'm truly miss that moment .
saya harap awak tahu ini je , saya tahu kawan no 1 tapi , ingatlahhh i have a heart too . dalam satu minggu , berapa kali awak ada mase utk saya ? kiralahhh :)